Forum o Harry Potterovi,kde zlo nemá žádnou šanci,pojdte po cestách Harryho Pottera a prozkoumejte s ním každý jeho koutek:) |
|
| Vtipy | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Maus Hlavní ministr/yně kouzel
Poeet p?íspivku : 864 Age : 32 Bydliště : Bradavice-Praha Oblíbená postava z HP : Severus,Draco,Hermiona Registration date : 29. 12. 06
| Předmět: Vtipy Fri Aug 03, 2007 3:19 pm | |
| Co vznikne,když se Neville Longbotom pokouší přeměnit draka na opici?Drako Malfoy!
Co se stane, když se použije kouzlo feraverto na zapálenou cigaretu?Ohnivý pohár!
Smrtijed jede tramvají a vrazí do starého pána.Ten se svalí na zem."Alespoň by si mohl říct kouzelné slůvko."zlobí se."Avada kedavra!"
Říká jeden mozkomor druhému:"Zamiloval jsem se do jedné smrtijedky,která byla v Askabanu na doživotí.A když sem jí políbil,tak najednou umřela."
Harry,Ron a Hermiona se naučí přikazovat své hůlce,kam má jít.Pak jdou do učebny lektvarů.Hermiona si zapomene knihy a řekne:"Do p*či- aaaáááhhh"
Neville si dal schůzku s Levandulí v Zapovězebém lese.Jako znamení si dají to,že Neville řekne do jeskyně Húúúú!Neville se zfetuje a nebude vědět do jaké jeskyně to má říct.Zkusí první a řekne :"Húú!".Z jeskyně se vyřítí kentaur a zkope ho do krve.zkusí druhou a řekne :"Húú!".z jeskyně se vyřítí kentaur a zkope ho do krve.Jde k třetí jeskyni a zařve:"Húú!".Nic se neděje až po chvíli se ozve :"Húú!" a z jeskyně vyjede Bradavický expres.
Co vznikne skrížením levandule a hnědé barvy???(Prací prášek s vůní z hor to není) Levandule Brownová.
Jde Harry lesem a najednou vidí Cho celou nahou jak je přivázaná ke stromu.Harry k ní přijde a ptá se.,,Co se ti stalo?"a Cho odpoví.,,Ale jdu takhle lesem a najednou sem potkala Malfoye , on mě přivázal ke stromu a znásilnil!"A Harry na to.,,A volala si?",,Ano volala."A hodně si volala?"Cho odpoví.,,Ano moc moc moc."A Harry se ptá.,,A nikdo se neozval?"Cho je naštvaná a zařve.,, NE NEOZVAL!!!"A Harry v klidu.,,Tak to si dám taky."
,,Miláčku," povídá Hermiona Ronovi v posteli,"a proč si vysadil dveře z pantů?""No a co si myslíš," odpoví Ron."ještě by nás někdo pozoroval klíčovou dírkou!!!!!!"
Harry a Cho v posteli:,,Jak budeme říkat našemu miminku Harry?,Harry vstane udělá na kondomu 3 uzly a řekne:,,Jestli se z tohohle dostane tak David Coperfild!!!" | |
| | | Maus Hlavní ministr/yně kouzel
Poeet p?íspivku : 864 Age : 32 Bydliště : Bradavice-Praha Oblíbená postava z HP : Severus,Draco,Hermiona Registration date : 29. 12. 06
| Předmět: Re: Vtipy Fri Aug 03, 2007 3:20 pm | |
| Říká jeden mozkomor druhému:"Zamiloval jsem se do jedné smrtijedky,která byla v Askabanu na doživotí.A když sem jí políbil,tak najednou umřela."
Jde Harry a Ron kolem jezera. Harry řekne Ronovi, že si půjde zaplavat. Než ale Ron cokoliv stačí říct, Harry už je ve vodě. Harry se začne topit. Ron za ním skočí a vytáhne ho. Když se ho Ron zeptá jestli neni vadnej, Harry mu udopoví: To jsem blázen! Před chvílí tady šla kachnička, a bylo jí to po pás!
Ron dělá Harrymu a Hermioně IQ test.První jde Hermiona protože dáma má přednost.A Ron začne:,,Hermiono,pověz mi co bys dělala kdyby si byla na malé jachtě a proti tobě by se řítil velký žralok?"A ona na to:,,Vzala bych harpunu a zastřelila ho!",,Správně Hermi.A teď mi pověz co bys dělala kdyby v tvém šálku plavala moucha?"A Hermiona suverénně odpoví:,,Vzala bych lžíci a vylovila ji."Opět správně Hermiono."Chválí Hermionu Ron.,,A nyní mi pověz co bys dělala kdybys viděla nemocného Hipogrifa?Zeptal se Ron.,,Použila bych kletbu Avada kedavra aby se netrápil!" ,,Správně a blížíme se k poslední otázce.Co bys dělala kdybys viděla starou nemocnou babičku jak se bojí přejít silnici?"Hermiona chvíli přemýšlí a pak vypálí:,,Použila bych levitační kouzlo a donesla bych jí do nejbližší nemocnice!!!"Ano Hermiono získáváš 100bodů!Začal řvát Ron.,,A teď ty Harry co bys dělal,kdybys byl na malé jachtě a proti tobě se řítil velký žralok?"Jenže Harry moc neposlouchal a řekl:,,Vzal bych lžíci a vylovil ho!"další otázky:Co bys dělal kdyby v tvém šálku plavala moucha?"Harry okamžitě vypálí:,,Vzal bych harpunu a zastřelil jí!!"Ron se radši nevyjadřuje a radši říká další otázku:,,Co bys dělal kdybys viděl nemocného Hipogrifa?"A Harry bezmyšlenkovitě říká:,,Použil bych levitační kouzlo a dopravil bych ho do nejbližší nemocnice."A Ron říká:,,Blížíme se k poslední otázce.Co bys dělal kdyby si viděl starou nemocnou babičku jak se bojí přejít silnici?"A Harry odpoví:,,Použil bych kletbu Avada kedavra aby se netrápila!! | |
| | | Sneaky Fénix
Poeet p?íspivku : 218 Age : 38 Bydliště : Zlíneček Oblíbená postava z HP : Draco Malfoy Registration date : 14. 01. 08
| Předmět: Re: Vtipy Wed Feb 06, 2008 2:28 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vtipy | |
| |
| | | | Vtipy | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|