Maus Hlavní ministr/yně kouzel
Poeet p?íspivku : 864 Age : 32 Bydliště : Bradavice-Praha Oblíbená postava z HP : Severus,Draco,Hermiona Registration date : 29. 12. 06
| Předmět: Jak zařídit, aby se do vás zamiloval Dan Radcliffe? Fri Aug 03, 2007 9:56 pm | |
| 1. Zajímejte se o filmy: Tenhle kluk je miluje! Vlastní přenosný DVD přehrávač, který nosí se spoustou filmů všude s sebou. Lidé, kteří spolu chodí mají obvykle stejné zájmy, takže popadněte popcorn a staňte se filmovým maniakem. A bonus: jeho oblíbený film je černobílý „Ten angry men“.
2. Rock’n’roll: Když chcete, aby si vás všimnul, přestaňte poslouchat pop a přesedlejte na punk rock. Danovy oblíbené skupiny jsou Sex pistols, Rolling stones, Stranglers, Strokes a další. “Není to jen póza, mám prostě rád to, jak ta hudba zní. Je to jedna z věcí, která lidi na mě překvapuje,” sděluje hudebnímu magazínu Q.
3. Nalaďte se: Plusové body vám přidá hra na hudební nástroj. Dan se učí na basovku („Všude je se mnou“), stejně jako jeho idol Gary Oldman. “Gary Oldman mě naučil pár nových akordů, byla to zábava.” Hmmm... možná byste se mohli začít učit hrát na elektrickou kytaru a pak byste spolu mohli dělat skvělou hudbu.
4. Buďte trochu rozpustilí: Dan miluje popichování svých kolegů. Tom Felton řekl: “Mám rád hlavně natáčení scén s Danielem. Vždycky dělá vylomeniny. Třeba si půjčuje naše mobily a mění jazyk na ruštinu nebo turečtinu.” Jestli je opravdu takový, bude vedle sebe chtít někoho podobně srandovního a „hloupého“.
5. Dejte se do kupy se slavnými: Ve čtrnácti natáčel se skvělými talentovanými herci jako je třeba Richard Harris, Maggie Smith, Kenneth Branagh a Emma Thompson. Společnost ve které se ukazujete o vás hodně prozradí, takže se zdržujte s lidmi, kterých si vážíte, a které obdivujete. Pamatujte...vrána k vráně...
6. Smějte se Simpsonovým: Dan miluje Simpsony a chtěl by být hostující hvězdou v tomhle kresleném seriálu. V Sunday Times jeho matka prozradila, že po dlouhém dni ve studiu, Dan přijde domů a odreaguje se sledováním žlutých postaviček. Naučte se je taky milovat. Když nakonec skončíte s Danem, budete trávit hodně času jejich sledováním!
7. Odvažte se: Vpadněte do girl-power – budete to potřebovat, abyste s Danem udržely krok! Spoustu lidí z jeho okolí, jako třeba Emma Watson jej obdivují pro jeho nespoutaný entusiasmus. Je někdy unavený? “Hraní není tak unavující. Když hrajete, koluje ve vás adrenalin, ale potom vás to dostihne.” Řekl pro švédský The Evening Post.
8. Protočte svoje nalétané míle: Připravte se na život v letadle. Být druhou polovičkou hvězdy kasovního trháku znamená cestovat...USA, Skotsko, Japonsko, Čína, Itálie, Francie, Špaňelsko....
9. Zamilujte se (do mazlíčka): Dan má dvě kolie Binku a Nugget. Pokud máte kočku, budete si rozumět s Emmou Watson, která má dvě - Domino a Bubbles. Se psy se třeba můžete procházet v parku...jak romantické!
10. Christina... ne Britney: Když přijde na popové princezny, Dan preferuje „drňačku“ místo Madoninny nástupkyně. Takže je čas přesedlat z odhalených pupíků na divu s dredy!
11. Vybavte se jako Cameron Diaz, Kirsten Dunst nebo Nicole Kidman: To jsou jeho nejoblíbenější, přičemž Cameron je úplně na vršku. Jednou řekl, že si osobně myslí, že Cameron by neměla být s nikým jiným než s ním! Pokud nemáte nic z těchhle hvězd v sobě, vaše šance nadobro zmizely.
12. Buďte štědří: Minulé Vánoce Dan vyzval svoje fandy na svém oficiálním webu, aby místo posílaní dárků jemu raději dali peníze na sbírku pro dětský hospic Demelza House. Je to prostě slaďoušek!
13. Mějte rádi rodiče: Dan je miluje – hodně. Pořád opěvuje jejich zásluhy a to, jak jsou k němu hodní. Opěvuje je za jejich podporu toho, co dělá. Takže si vezměte tohle k srdci a přestaňte kritizovat tradice.
14. Kouzlete trochu: Ok, nejste čarodějka a nechodíte do Bradavic. Ale pokud umíte dělat nějaké to hokus pokus, tak je to plus. Dan totiž kouzelnické triky umí. Alfonso přizval k natáčení skutečného iluzionistu Paula Kieva, který učil hvězdy Harryho Pottera jednoduchým trikům. Dan tomu prý naprosto propadnul...!
15. Buďte správným dítětem: Možná je jedním z nejbohatších a nejslavnějších teenagerů, ale pořád je to jen obyčejný kluk. Na svých stránkách říká „Jakkoliv jsem do tohohle zainteresovaný, pořád jsem normální člověk. Chodím do školy, když zrovna nenatáčím, chodím ven s přáteli, do kina – všechno co dělají normální teenageři. Lidé se domnívají, že nemůžu vyjít z domu, aniž bych byl pronásledován – není to pravda. Můžu dělat mnohem víc věcí, než si lidé myslí.” Zkrátka buďte svoji a nechte zářit své skutečné já! | |
|